restaurang

OM OSS

Jag som ligger bakom Beef & Bea skulle beskriva mig själv som en riktig hobbykock, jag brinner verkligen för matlagning och allt runtomkring . Det är inte bara matlagningen som är viktig för mig utan även det sociala som det medför. Att laga en god middag med kombination av god dryck till vänner är bland det bästa jag vet. Idén till Beef & Bea kom till när jag insåg att jag ville dela min passion och glädje för matlagning. Jag ville skapa en plats där människor kunde samlas, njuta av välsmakande mat och drinkar, och skapa minnen tillsammans.

Matintresset

Mitt matintresse började redan när jag var liten, mamma satte mig på köksbänken medans hon lagade maten. Med nyfikenhet satt jag där och observera vad hon höll på med, när jag kom upp till en rimlig ålder fick jag börja hacka grönsaker och sedan dess har intresset bara utvecklats.

Drinkintresset

Drinkintresset har verkligen blommat upp för mig under de senaste åren. Att experimentera med olika spritsorter, modifierare, färsk frukt, örter och kryddor har blivit en spännande och kreativ process för mig. Jag älskar att utforska olika cocktailrecept och hitta nya sätt att kombinera smaker för att skapa unika och minnesvärda drycker. Det sociala aspekten av att dela en god drink med vänner är också något som jag verkligen uppskattar. Att kunna bjuda in till cocktailkvällar där vi kan utforska olika drinkar tillsammans och dela våra favoritrecept är något som ger mig stor glädje.

Vision

Med Beef & Bea strävar jag efter att erbjuda en atmosfär där människor känner sig välkomna och avslappnade, där de kan koppla av och njuta av goda stunder med sina nära och kära. För mig handlar det inte bara om att tillfredsställa magen, utan också att skapa en sammanhållen upplevelse där maten, drycken och samvaron förenas på ett harmoniskt sätt.